13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Мисля, че ще сме по-добри

Йовица Арсич: Мисля, че ще сме по-добри

Искам да виждам това, което отборът показа в третата част, каза още наставникът на Балкан

Получи се интересен мач. На нас ни трябваше малко време, защото дълго не сме играли, да хванем нормален ритъм, да покажем в защита какво трябва да играем по принцип. В третата част показахме едно добро ниво и тогава практически решихме всичко. Черно море Тича се представи добре, не съм изненадан. Имаха и малко предимство, защото са изиграли един двубой повече“, заяви треньорът на Балкан Йовица Арсич след успеха на отбора си с 86:72 при визитата му във Варна.

Балкан не се подхлъзна във Варна (видео)

Надявам се с течение на първенството да сме по-добри и да се представяме още по-добре, защото отборът ни не е изцяло сработен. Сега имаме достатъчно състезатели и мисля, че ще сме по-добри. Да, това, което показа отборът в третата част, искам да го виждам. В защита бяхме малко по-дисциплинирани, в началото направихме много безотговорни фаулове, защото искахме да крадем топката и това даде много лесни точки“, добави наставникът на ботевградчани.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани