8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Изглеждаше, че сме подобрили нещата

Йовица Арсич: Изглеждаше, че сме подобрили нещата

Няма шанс никой от контузените ни играчи да се върне в игра за ФИБА Къп, признава треньорът на Балкан

Те са с много проблеми, очаквахме със сигурност по-силна съпротива. Не се радвам, че е така, но ние просто си свършихме това, което се отнася до нас. Тежко е, след като мачът е такъв, да се дават някакви много сериозни оценки. Нямаше добра съпротива от другата страна, за да може да преценим, но със сигурност играхме много по-лесно в транзиция. Имаме доста вкарани точки и от контраатаки„, заяви треньорът на Балкан Йовица Арсич след категоричната победа на тима си над Черно море Тича със 113:41.

Изглеждаше, че сме подобрили нещата, но в събота срещу Рилски спортист ще разберем дали е така. Срещу тях първо и основно е, че трябва да сме много отговорни в защита, защото те играят много добре в нападение. Трябва да сме равностойни поне в борбата с тях и е нормално някои слабости, които всеки отбор има, да се опитаме да използваме и да изиграем мача с по-малко грешки и нападението. В предишния двубой имахме много проблеми в организация на атаки и те се възползваха от това. Надявам се сега някои неща да изглеждат по-добре„, добави специалистът след победа №8 за ботевградчани в НБЛ.

Няма шанс никой от контузените ни състезатели да се върне в игра за ФИБА Къп. Може някой да се върне в ростера, но не и за мачовете. Имаме основна информация за отборите. Изгледахме мачове, правим скаутинг, както го правим за всеки. Ясно е, че става въпрос за силни отбори, но всеки има слаби страни. Ние ще се опитаме да се представим колкото се може по-добре и да победим”, каза още Йовица Арсич.

Балкан с победата с най-голямата разлика в НБЛ през сезона (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани