5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЙере Вучица: Енергията ни не бе достатъчна

Йере Вучица: Енергията ни не бе достатъчна

Трябва да се борим много повече, смята крилото на Академик

Не се чувствахме достатъчно комфортно при стрелбата. Процентът ни беше нисък, което се отрази и на енергията ни като цяло, а тя не беше достатъчна да се противопоставим на отбор като Балкан. Те изиграха много добър мач. Свършиха много добра работа при използването на пик енд рол и на транзиция. Днес може да съм изиграл добър мач, а вчера лош“, каза Йере Вучица след загубата на неговия Академик Пловдив в Ботевград.

Мисля, че през цялото време има тези върхове и спадове. Отборът ми ме намираше на екстра пас и аз просто завършвах. Енергията ни трябва да бъде много по-висока за следващия мач. Трябва да се борим много повече от това, което показахме днес, по-мое мнение – да играем по-здраво физически. Сигурен съм, че в следващия двубой феновете ще ни помогнат“, допълни крилото, след като остави на сметката на пловдивчани дабъл-дабъл – 27 точки и 11 борби.

Балкан наказа пропуските на Академик за 1-0 в серията за бронза в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани