12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАИ Бруклин се нареди на опашката за Хардън

И Бруклин се нареди на опашката за Хардън

Хюстън може да получи четирима в замяна на гарда

Бруклин и Хюстън могат да заформят интересен трейд. Според “Sports Illustrated”, двата клуба преговарят за сделка, включваща една от звездите в НБА Джеймс Хардън.

Според информацията, за да си осигурят услугите на гарда, “мрежите” са готови да се разделят със Спенсър Динуиди, Карис Лавърт, Торин Принс и Джарет Алън. Ако двете страни стигнат до споразумение, то трейдът ще бъде обявен официално на 22 ноември.

През последните дни се появиха информации, чe Джеймс Хардън не е доволен от решенията на ръководството на Хюстън. Освен това, се заговори и за евентуален трейд на Ръсел Уестбрук.

Брадата носи екипа на Рокетс от 2012 г. насам. Преди това 31-годишният баскетболист има на сметката си три години в Оклахома.

През последните три сезона Джеймс Хардън става реализатор №1 в лигата, като през 2019/2020 оставя срещу името си средни показатели от 34.3 точки, 6.6 борби и 7.5 асистенции в общо 68 мача на Хюстън в най-силното първенство в света.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани