10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНационални отбориИспания без Миротич на Олимпиадата в Токио

Испания без Миротич на Олимпиадата в Токио

Рики Рубио е под въпрос

Никола Миротич няма да бъде част от състава на Испания на Олимпиадата. Това съобщава испанският вестник „АС“, но от изданието уточняват, че може да има изключение в последния момент, макар че е малко вероятно.

Според информацията, черногорецът с испански паспорт по-скоро ще предпочете да прекара време със семейството си след тежкия сезон, вместо да бъде в „балона“, който подготвят за Игрите в Токио.

Строгите правила са засегнали и Рики Рубио. Наскоро световният шампион от Китай 2019 с „Ла Фурия“ призна, че обмисля какво решение да вземе, изтъквайки мотива за семейството.

Серж Ибака, който е част от състава на Клипърс, също най-вероятно няма да облече екипа на испанците. Той не е бил в националния отбор от 2014 г. насам.

Окончателният състав на Испания, избран от Серджо Скарило, ще се изправи срещу Аржентина и Япония на Олимпийските игри, както и срещу победителя от квалификацията в Каунас, който ще стане ясен на 4 юли.

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани