8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългари в чужбинаИраклис оспори победата на Олимпиакос и Везенков (видео)

Ираклис оспори победата на Олимпиакос и Везенков (видео)

От ръководството на клуба от Солун с претенции за неотсъден фаул на българина

Последната победа на Олимпиакос и Александър Везенков над Ираклис с 96:90 след продължение бе поставена под съмнение. Клубът от Солун излезе с официално становище, с което изразява несъгласието си с работата на съдиите в мача от 4 кръг в гръцкия елит.

Според ръководството на Ираклис, при отбелязаната тройка на Костас Пападакис в самия край на редовното време е трябвало да бъде отсъден фаул на Александър Везенков. Такова нещо обаче реферите не са отразили.

От Ираклис се заканиха „да не позволят на никого да омаловажава усилията на играчите им и да ги лишава от възможността да се борят за победа, но само в мачове с равни условия и за двата отбора„. Според позицията на 2-кратния шампион на Гърция, това не е първият път през 2021/2022, в който от клуба не са съгласни с решения на съдиите.

Безпощаден Везенков остави Олимпиакос на върха в Гърция

Към този момент Олимпиакос на Александър Везенков заема първо място в класирането на гръцкия елит с баланс от 4-0, докато Ираклис е с 3 загуби и е на дъното в подреждането.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани