12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Павлин Иванов

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Павлин Иванов

В продължението характерът на всички бе причината да спечелим, каза още гардът на Балкан

Павлин Иванов бе с основна заслуга за успеха на Балкан над Керавнос с 85:76 след продължение във ФИБА Къп. Гардът на българския шампион заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG.

В края на редовното време ни падна концентрацията. Имаше играчи, които бяха на полето повече от 35 минути, имаше и такива, които са болни като Ицо Захариев, но той стисна зъби и без тренировка, и даде всичко от себе си. В продължението именно характерът на всички бе причината да спечелим срещата, сподели Павлин Иванов, който отбеляза 29 точки в мача срещу кипърския отбор, донесъл на Балкан трета поредна победа в група D.

Първо, мислим за мача в неделя срещу Левски. Досега в кариерата си никога не съм започвал в НБЛ с две загуби. Със сигурност трябва да излезем и да покажем друго лице„, допълва 196-сантиметровият баскетболист, който направи и 4 асистенции в срещата за КПД 20 след 39 минути в игра.

„Що се отнася до двубоя с Левице, мисля, че ни очаква също много тежък мач. Защото в първата среща, в която ги победихме, те бяха без най-добрия си гард, а общо взето той е моторът на отбора им. И ще покажат различна игра от тази, която имаха в Левице„, добави Павлин Иванов, който бе 4/6 при стрелбата си от средно разстояние, 5/12 от тройката и 6/6 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Балкан би Керавнос след продължение във ФИБА Къп (видео)

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани