15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Крис Минков

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Крис Минков

Крилото бе сред най-добрите при успеха на Балкан над Академик Пловдив

Крис Минков бе сред най-добрите при успеха на Балкан над Академик Пловдив с 80:73 на старта на плейофите в НБЛ. Крилото се представи силно за ботевградчани и заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG.

Крис Минков остави на сметката на Балкан в срещата 10 точки плюс 8 борби, 5 асистенции и 5 откраднати топки. При стрелбата си 198-сантиметровият баскетболист бе 2/3 от средно разстояние и 2/8 зад дъгата.

Крис Минков достигна до КПД 21 в мача срещу пловдивчани за 32 минути на паркета като титуляр за „зелените“.

Въпреки подобрението на играта ни пак бяхме на незадоволително ниво. Не съм сигурен, че сме подобрили изобщо нещо в играта си. Със сигурност комуникацията ни беше по-добра, отколкото в Израел. Все още не е на нивото, на което трябва да бъде. На два пъти допуснахме от 13-15 точки те да се връщат в мача, вместо да ги пречупим още преди почивката и след това мачът да мине по-спокойно, без нерви. Честно казано, доста неща трябва да подобрим за втория двубой в Пловдив. Мисля, че със сигурност ще сме по-свежи и съответно ще бъдем по-агресивни, което мисля, че ще ни е достатъчно да спечелим серията в два мача“, сподели Крис Минков за срещата.

Балкан издържа срещу Академик за 1-0 на 1/4-финалите в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани