21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Данило Тасич

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Данило Тасич

Сърбинът включи на висока скорост още на старта на сезона и оформи дабъл-дабъл

Данило Тасич включи на висока скорост още на старта на сезона в НБЛ. Неговата силна игра се оказа ключова за победата на Левски Лукойл над Рилски спортист със 75:64 като гост в дербито на 1 кръг в НБЛ.

Сърбинът заслужи приза за Играч на вечерта на bball.bg, след като оформи коефициент 32. 208-сантиметровият баскетболист завърши с дабъл-дабъл – 24 точки и 12 борби, които допълни с 4 асистенции и 1 чадър.

При стрелбата си Данило Тасич бе 6/9 (66%) от средно разстояние, 2/4 (50%) зад дъгата и 6/8 (75%) от линията за изпълнение на наказателни удари. Всичко това той стори за 34 минути на паркета като титуляр.

Беше много труден мач за нас, но това е нормално за началото на сезона. Играхме здраво. Дано да продължаваме така и в следващите двубои. Имаме нужда от още малко време, за да се сработим. Срещата не тръгна много добре, но в третата част нещата си дойдоха на мястото. Това, че запазихме голяма част от състава, ни помогна много. Всички знаете Левски е голямо име“, сподели Данило Тасич.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани