11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Георги Боянов

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Георги Боянов

От много години не е имало толкова силен отбор и трябва Бургас да се гордее с отбора, сподели крилото на Черноморец

Георги Боянов се представи отлично при успеха на Черноморец над Балкан с 83:78 в мач от 16 кръг в НБЛ. Крилото заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG.

Поздравявам нашите треньори в лицето на Васил Евтимов и Михаил Капитанов. Васил Евтимов ще бъде скоро най-добрият български треньор. Аз съм убеден в това. Благодаря на всички момчета в отбора. Тази победа е на всеки един. Преди началото на сезона казах в едно интервю, че ние се целим в титлата. Случват се хубави неща в тима, така че ние си гоним нашите цели. Трябва ни обиграване, желанието го има. Искам да благодаря на моята съпруга – Петя Боянова, защото тя ми каза преди мача, че мога да играя така, че да победим„, сподели пред Max Sport Георги Боянов, който оформи дабъл-дабъл – 30 точки и 12 борби, допълнени от 3 асистенции, 1 открадната топка и 2 чадъра за 39 минути и коефициент 35.

Най-ценният момент ми е крайният резултат. Аз вярвах в победата, както и другите. Това ще е една от най-големите победи за нас през този сезон. Вярвам, че нашата зала ще бъде още по-пълна за следващия мач. Това, което се случва в Бургас, е прецедент. От много години не е имало толкова силен отбор и трябва градът да се гордее с отбора, както ние се гордеем с нашите фенове. Започват да се съобразяват с нас и със самия град. Надявам се, че зрителите пред телевизионните екрани са се зарадвали на това, че понякога сърцето е по-важно от финансите“, добави баскетболистът на Черноморец, който бе 8/16 при стрелбата си от средно разстояние, 3/5 зад дъгата и 5/8 от линията за изпълнение на наказателни удари.

С къс състав Черноморец показа характер срещу Балкан

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани