7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияИграч на вечерта: Брендън Браун

Играч на вечерта: Брендън Браун

Със сигурност ще играем по-добре във втората среща, закани се гардът на Рилски спортист

Брендън Браун бе сред ключовите фигури, донесли успеха на Рилски спортист с 89:84 над Академик на старта на 1/2-финалите в НБЛ. Американецът заслужи званието Играч на вечерта на bball.bg.

Гардът остави на сметката на Рилецо 26 точки, 4 борби, 5 асистенции и 3 откраднати топки за 27 минути на паркета и коефициент 28. При стрелбата си той бе 5/8 от средно разстояние, 3/4 от тройката и 7/9 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Първият мач винаги е труден. Не сме очаквали да бъде лесно, двата отбора се сбориха. Направихме някои грешки, те играха добре. Не сме щастливи от нашето представяне, но сме доволни, че успяхме да победим. Със сигурност ще играем по-добре във втората среща. Мисля, че водихме с 3 или 4 точки през първото полувреме, аз се опитах да дам импулс на моите съотборници. Беше тежко без нашия треньор Людмил Хаджисотиров, но Любомир Киров свърши добра работа. През целия сезон Удо ни направи истински отбор“, бе мнението на Брендън Браун, изразено пред Max Sport.

Рилецо не отстъпи нито за миг в треньорския дебют на Любо Киров

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани