10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Божидар Аврамов

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Божидар Аврамов

Подкрепяме Макс и цялото му семейство, сподели гардът на Спартак

Божидар Аврамов изнесе много силен мач, а неговият Спартак победи лидера в НБЛ Рилски спортист със 101:93. Гардът на плевенчани заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG.

Успяхме да си изконтролираме мача от началото до края. Където имахме спадове, успяхме да отговорим както трябва. Нападението ни вървеше през целия мач, имаме 101 точки. Пожелавам си до края на сезона да имаме само такива двубои. Имаме още две срещи в следващите 5 дни, като първият от тях е най-важен. Това трябва да ни е мотивация, защото Рилски бе без трима основни състезатели. Мачът срещу Балкан в началото на годината ни беше като обица на ухото и се радвам, че се получи така този път. Да, получихме много точки, но в крайна сметка важна е победата„, сподели Божидар Аврамов, който се отчете с 28 точки срещу Рилецо.

Искам всички да играем добре. Този път ми вървеше малко повече отколкото на другите. Надявам се в следващия мач пак да е така или поне минимум да е така. Знаем, че Левски ще бъде пределно мотивиран за мача в събота. За нас той ще бъде най-важният през сезона. Ако спечелим и в зависимост как се развият нещата в срещата им с Черноморец, можем да влезем в Топ 4. По-голяма мотивация от този шанс мисля, че няма. Трябва да го използваме и да реагираме по най-добрия начин. Мисля, че на всички ни подейства мобилизиращо загубата от Ямбол, без да подценявам никой. Две минути преди края водиш с 10 точки и накрая падаш. Това е един от многото мачове, от които сме си взели добри поуки„, добави гардът, който допълни сметката си с 2 борби, 6 асистенции и 1 открадната топка за 30 минути за КПД 29.

Хората като Максим Корниенко имат нужда от подкрепа. Вижда се болката в очите му и няма как да е друго. Всеки един би оказал подкрепа в такава ситуация. На него и на всеки, който трябва, ще помогнем. Въпреки че хората са далече от родината си, се опитват да се разведрят. Супер добре се получи и подкрепата за тях. Така трябва да сме не само ние, но и целият свят, защото тези хора страдат. Утре може ние да сме в тази ситуация. Подкрепяме Макс и цялото му семейство. Наистина се надявам по-бързо да свърши това„, завърши Божидар Аврамов.

Спартак би Рилски спортист у дома

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани