5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Алекс Симеонов

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Алекс Симеонов

Моите отигравания са плод на труда на целия отбор, каза крилото на Рилски спортист

Алекс Симеонов бе с ключов принос за успеха на Рилски спортист над Левски с 88:69 у дома. Крилото заслужи званието Играч на вечерта на bball.bg. 

203-сантиметровият баскетболист се отчете с 23 точки за носителя на Купата и Суперкупата на България, които допълни с 9 борби, 1 открадната топка и 2 чадъра за 28 минути. При стрелбата си той бе 5/6 от средно разстояние, 4/6 от тройката и 1/1 от линията за изпълнение на наказателни удари. Всичко това му донесе КПД 30.

Моите отигравания са плод на труда на целия отбор и не бих се откроил за това нещо. Просто всички свършихме добра работа второто полувреме. В началото започнахме малко летаргично. Аз и Трей натрупахме фаулове и подкошието ни отчасти се отслаби. Във второто полувреме обаче влязохме мобилизирани, поовикаха ни малко. Заслужавахме си го, започнахме да играем по-здраво в защита, по-умно в нападение и нещата се получиха. Малко по малко навлизаме в ритъм, най-важното е да сме здрави. Ако това се случи, нещата ще се подредят. Аз лично се чувствам далече от най-добрата си форма“, каза пред Max Sport Алекс Симеонов.

Рилски спортист нанесе първа загуба на Левски в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани