5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Адриян Секулов

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Адриян Секулов

Победата е по-важна от моето представяне, убеден е гардът на Шумен

Адриян Секулов изведе Шумен до втора победа в НБЛ през този сезон след 86:79 над Спартак Плевен в мач от 7 кръг. Гардът заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG. 

Шумен сложи край на победната серия на Спартак в НБЛ (видео)

Победата е по-важна от моето представяне, защото в края резултатът е за отбора. Не печели Адриян Секулов, печели отборът. Мисля, че бяхме с много спокойни глави още в началото. Бяхме хладнокръвни, спазвахме нещата, които си бяхме говорили през цялата седмица и нямаше какво да губим. Те са без загуба, ние направихме лош мач срещу Ямбол и трябваше да се вдигнем“, смята Адриян Секулов, който оформи КПД 34 в срещата след 27 точки, 10 борби, 5 асистенции и 3 откраднати топки за 39 минути в игра.

„Да, това е един от най-силните стартове на сезон, които правя. Това ми е 8-ми сезон в НБЛ, понатрупах опит и със сигурност, както отборът, така и треньорът са виновни за това нещо. Трябва да надграждаме, да гледаме този мач, да видим какво правим добре, да започнем да го правим отлично. И основно защитата, там е най-важно. Имаш-нямаш ден, трябва да пазиш“, добави баскетболистът на „жълто-зелените“, който бе 3/10 в стрелбата от средно разстояние, 4/8 от тройката и 9/11 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

  1. […] Адриян Секулов е един от най-добрите подавачи в НБЛ през този сезон. Гардът е и водещ реализатор на своя Шумен през 2022/2023 със средно по 13.9 точки на среща. Неговото представяне бе в основата на победата на „жълто-зелените“ срещу Спартак Плевен миналата седмица. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани