12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияИван Лилов: Нашата основна цел е всеки да се страхува да стъпва...

Иван Лилов: Нашата основна цел е всеки да се страхува да стъпва в зала „Диана“

Затова сме се събрали с Павел Маринов, младите да могат да се учат от нас, добави гардът

Иван Лилов ще играе за Ямбол през новия сезон. Бившият баскетболист на румънския Тимишоара ще помага на младите играчи в отбора със съвети.

Затова сме се събрали с Павел Маринов, младите да могат да се учат от нас, толкова опит вече придобихме в България и в чужбина. Основната цел на Ямбол е да развие подрастващите от школата. За момента се справят супер. Слушат и попиват, както от нас, така и от треньора. Надявам се в най-скоро време да бъдат едни от водещите млади играчи в българския баскетбол„, сподели пред Диана Кабел ТВ Иван Лилов.

В нашата зала, с младите момчета, ще играем корав баскетбол и тук ще бъде трудно на всеки. Амбицията ни е да развиваме младите, нямаме поставена цел от ръководството да сме в Топ 4 или Топ 6. Нашата основна цел е всеки да се страхува да стъпва в зала „Диана, както и момчетата да бъдат на по-високо ниво след една година с нас“, добави гардът.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани