11.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияИван Коцев: Благодаря на момчетата, че се събраха

Иван Коцев: Благодаря на момчетата, че се събраха

Балкан победи с по-голямото си желание и хъс за игра, заяви помощник-треньорът на "зелените"

Балкан победи с по-голямото си желание и хъс за игра. Показахме доста по-голяма енергия отколкото във втория мач. Направихме анализ, поговорихме с момчетата, видяхме си грешките. Видяхме какво трябва да подобрим в играта си и за наше щастие се получи. Повече от щастлив съм, че имах възможност да водя отбора в такъв мач„, заяви пред Max Sport помощник-треньорът на Балкан Иван Коцев след успеха на тима си над Левски Лукойл със 100:81 в полуфиналите в НБЛ.

Аз не съм изненадан от доброто включване на Денислав Вутев. Доста добре се представя в тренировките. Решението за Тауан Ейджи бе треньорско. Искам да благодаря на момчетата от мое име, защото след станалото в началото на третата част, те се събраха и това ги мотивира още повече“, добави той

Засега нямаме информация за състоянието на Крис Минков. Ще бъде прегледан от нашите физиотерапевти и ще преценят какво е положението. Надявам се да се съберем като физически възможности и да изиграем един добър мач след два дни„, допълни Иван Коцев.

Балкан се върна в играта, намали до 1-2 в полуфиналите в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани