14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългари в чужбинаИван Алипиев завърши образованието си в САЩ

Иван Алипиев завърши образованието си в САЩ

На раздяла крилото получи мили думи от своя треньор в Лойола Стан Джонсън

Една от надеждите на българския баскетбол Иван Алипиев приключи още един етап от своето развитие. Бившият младежки национал завърши учението си по специалност „Международни отношения/политика“ в университета Лойола Меримаунт отвъд океана.

22-годишният играч и част от неговите колеги в Лойола получиха мили думи на раздяла и от своя треньор Стан Джонсън. Ето и какво написа той в социалната мрежа Twitter:

„Толкова се гордея с тези момчета. Невероятно постижение за невероятни хора. Развълнуван съм от всичко, което бъдещето има да им даде.

Иван Алипиев изкара последните четири години в университета Лойола Меримаунт, където трупа опита и с отбора в колежанското първенство на САЩ. В последния сезон крилото не игра, заради контузия.

Бившият състезател на БУБА Баскетбол, Левски и Академик София имаше възможност да остане още един сезон при „лъвовете“, но е взел решение да продължи кариерата си в друга посока. 

Иван Алипиев и Лойола се разделят

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани