5 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоЕвропаЗенит с обрат в края при визитата си във Витория (видео)

Зенит с обрат в края при визитата си във Витория (видео)

Отборът от Санкт Петербург с успех №14 в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Зенит спечели за втори пореден път в Евролигата. Тимът на Шави Паскуал отказа Баскония с 90:82 като гост в двубой от 24 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Руснаците са с баланс от 14-7 и са четвърти в класирането, докато испанците имат 7 победи и 15 загуби и са 15-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Били Байрън отбеляза 24 точки за Зенит. Джордан Лойд добави 23 и 7 борби, като бе 11/12 от линията за изпълнение на наказателни удари. Джордан Мики се отчете с 16 точки.

Уейд Болдуин бе най-добър за Баскония с 16 точки. Стивън Ено реализира 15 плюс 8 борби. Рокас Гиедрайтис остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: След 30 минути игра домакините водеха с 64:62, но отборът от Санкт Петербург не се отказа. Зенит се представи отлично в последната част, в която вкара 28 точки, лимитирайки съперника до 18, за да достигне до нов триумф в турнира на богатите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 февруари Зенит ще гостува на Реал Мадрид, докато Баскония ще бъде домакин на Олимпиакос на Александър Везенков.

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – ЗЕНИТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани