12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаЗенит пребори Анадолу Ефес (видео)

Зенит пребори Анадолу Ефес (видео)

Успех №13 за руснаците в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Зенит се изравни на третото място в Евролигата с Армани Милано по победи – по 13. Пред своята публика отборът на Шави Паскуал надделя над Анадолу Ефес със 76:67 в мач от 23 кръг. Руснаците имат в актива си и 6 поражения, докато шампионът в турнира от миналия сезон е с баланс от 10-11 и е осми.

НАЙ-ДОБРИ: Алекс Пойтрес завърши с рекордните в кариерата си за Зенит 21 точки плюс 9 борби. Джордан Мики добави 15 и 5 борби. Били Байрън се отчете с 13 точки и 5 асистенции.

Василие Мицич бе над всички за Анадолу Ефес с 22 точки. Крунослав Симон се разписа със 17. Адриен Моерман остана с 11 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Зенит използва силната си игра в защита през третия период, като лимитира Анадолу Ефес до 6 точки, вкарвайки 15, за да излезе напред с 52:42. До финалната сирена домакините не изпуснаха контрола над двубоя и достигнаха до крайното 76:67.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 1 февруари Зенит ще гостува на Баскония, а ден по-късно Анадолу Ефес ще се изправи срещу ЦСКА Москва. 

СТАТИСТИКА ОТ ЗЕНИТ – АНАДОЛУ ЕФЕС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани