8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаЗенит взе руския дуел в Евролигата тази седмица (видео)

Зенит взе руския дуел в Евролигата тази седмица (видео)

17-ти успех за селекцията на Шави Паскуал в турнира на богатите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Зенит се върна към победите в Евролигата и направи още една важна крачка към плейофите. Селекцията на Шави Паскуал изнесе лекция на Химки с 91:70 като гост в руското дерби на 31 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

КЪМ КЛАСИРАНЕТО: Тимът от Санкт Петербург е осми с баланс от 17-13, докато отборът на Андрей Малцев е на дъното с 3 успеха и 27 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Остин Холинс се отчете със 17 точки за Зенит. Кевин Пангос добави 13. С по 10 точки се разписаха Били Байрън и Алекс Пойтрис.

Джордан Мики бе най-резултатен за Химки с 23 точки и 5 борби. Алексей Швед добави 19. Ерик МакКалъм остана със 17 точки.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Гостите имаха аванс от 10 точки на голямата почивка за 39:29. След паузата Зенит се върна от съблекалните със серия от 7-0, за да дръпне с 46:29 и до финалната сирена не изпусна инициативата.

СТАТИСТИКА ОТ ХИМКИ – ЗЕНИТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани