21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоОще от светаЗа кого оставиха черна роза в залата на Билбао в Испания?

За кого оставиха черна роза в залата на Билбао в Испания?

"Баските" почетоха паметта на свой привърженик

В залата на Билбао отдавна не е имало публика, заради пандемията от коронавирус. И докато в лагера на “баските” очакват завръщането на привържениците си, използването на картони с техни снимки е честа практика.

Преди първия двубой на Билбао за 2021 г. от испанската ACB лига срещу Гипускоа на трибуните в “Билбао Арена” вниманието привлече черна роза, поставена на една от седалките. От клуба разкриха, че тя е в памет на техен привърженик на име Исидоро Дел Арко, който си е отишъл от този свят през тази седмица. По този начин от испанския тим почитат паметта и на всички останали свои почитатели, които са загубили животите си през миналата година.

Не толкова минорно бе настроението по празниците в Билбао. Малко преди Коледа седалките в спортното съоръжение бяха изпълнени с плюшени играчки, които ще бъдат дарени на деца, лишени от родителски грижи.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани