10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЖенската Купа на 9 и 10 март

Женската Купа на 9 и 10 март

Жребият ще бъде на 22 февруари

На днешното заседание на управата на федерацията бяха приети промени в правилата и за женския турнир за Купата на България. Това съобщават от родната централа.

В новия нормативен документ се уточнява:

10.1.Във връзка с изпълнение на противоепидемичните мерки срещу COVID-19, Финалните турнири за Купа България може да се проведат само в зали, които разполагат с 4 съблекални за отборите и поне 1 съдийска съблекалня. Всяка съблекалня трябва да бъде напълно дезинфекцирана преди ползването и от друг отбор/съдийски екип.

При дамите могат да участват всички, подали заявка отбори, които играят в шампионата. За женския турнир УС определи:

Финалният турнир за Купа България за жени се провежда във формат Финална четворка, като се играят полуфинали и финали за трето и за първо място. Всеки отбор заплаща преди всяка среща такса-мач в размер на 700 лв.

На 22 февруари ще се проведе дирижиран жребий за полуфиналите на женския турнир за Купата на България между отборите, подали заявка за участие, според класирането след първия етап от А група-жени между отборите, класирани на 1-во и 2-ро място и тези на 3-то и 4-то място.

Финалният турнир ще бъде на 9 и 10 март, като полуфиналите ще бъдат на 9 март, а на 10 март ще са двубоите за трето и първо място.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани