13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаЖелко Обрадович: Умният се учи от грешките, които са неразделна част от...

Желко Обрадович: Умният се учи от грешките, които са неразделна част от това, което правим (видео)

Легендарният специалист пое пълната отговорност за отпадането на своя Партизан от турнира Еврокъп

Партизан бе смятан за фаворит за трофея в турнира Еврокъп, но отпадна на 1/8-финалите от турския Бурсаспор. Сръбският гранд отстъпи у дома с 95:103 след продължение и напусна надпреварата.

Треньорът на Партизан Желко Обрадович едва сдържаше емоциите си по време на срещата с медиите след двубоя. Специалистът пое пълна отговорност за елиминирането на своя тим от втория по сила турнир, организиран от Евролигата.

Поемам пълната отговорност за поражението, със сигурност то е свързано със случилото се на терена. Не искам да навлизам в подробности как трябваше да играем, въпреки че смятам, че трябваше много лесно да завършим двубоя и да победим. Аз съм виновен за всичко, което се случи. Това е нормално, защото аз съм най-опитният и съм минал през много неща в кариерата си. Умният се учи от грешките, които са неразделна част от това, което правим. Но някои неща не са наред„, заяви Желко Обрадович, чийто тим изпусна преднина от 5 точки в последните 14 секунди на редовното време, а след това в продължението просто се срина.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани