9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаЖалгирис ограничи Реал Мадрид под 50 точки в Евролигата (видео)

Жалгирис ограничи Реал Мадрид под 50 точки в Евролигата (видео)

Успех №5 за литовците в турнира на богатите

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Жалгирис демонстрира силна игра в защита и записа 5-та победа в Евролигата. Пред своята публика носителят на Купата на Литва удари Реал Мадрид с 68:47 в мач от 27 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Отборът от Каунас има в актива си и 19 загуби, което го поставя на последно място в класирането, докато селекцията на Пабло Ласо е с 20 успеха и 6 поражения и е на втора позиция.

И ОЩЕ: Литовците бяха на губещата страна в 22 от предишните 25 двубоя срещу този съперник през настоящия век. Но този път това не се случи, след като домакините лимитираха Реал Мадрид до 18 точки през второто полувреме, отговаряйки с 29.

НАЙ-ДОБРИ: Едгарас Улановас се отчете с 15 точки за Жалгирис. Лукас Лекавичус, Жофри Лаверн и Джош Небо вкараха по 10, като последният грабна и 9 борби.

Еди Таварес оформи дабъл-дабъл за Реал Мадрид – 12 точки и 12 борби. Венсан Поарие остана с 10.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 1 март Жалгирис ще гостува на Панатинайкос, докато три дни по-късно Реал Мадрид ще има за съперник ЦСКА Москва.

СТАТИСТИКА ОТ ЖАЛГИРИС – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани