21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЕмоционална нощ за Кевин Дюрант (видео)

Емоционална нощ за Кевин Дюрант (видео)

Крилото с 20 точки при успех на Бруклин срещу бившия му отбор

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кевин Дюрант изведе Бруклин до победа №16 в НБА през този сезон при първото си гостуване на бившия си тим Голдън Стейт. Крилото и колегите му от Нетс триумфираха със 134:117.

НАЙ-ДОБРИ: 32-годишният Дюрант, който бе с ключов принос за титлите на Уориърс от 2017 и 2018 г., се разписа с 20 точки за Бруклин, допълнени от 5 борби и 6 асистенции.

„Времето в Голдън Стейт беше толкова забавно за мен. Научих толкова много за играта, продобих опит, който ще ми бъде ценен цял живот“, сподели Кей Ди.

От неговите съотборници най-добър бе Кайри Ървинг с 23 точки и 5 борби. Джеймс Хардън приключи с 19, 8 борби и 16 асистенции.

Стеф Къри бе най-резултатен за Голдън Стейт с 27 точки и 5 асистенции. Кели Убре и Андрю Уигинс останаха с по 17, като първия овладя и 10 борби.

И ОЩЕ: Кевин Дюрант бе посрещнат със специално видео, подготвено от Уориърс, което бе пуснато в залата по време на прекъсване през първата част. От клуба планират да сторят същото и при следващата визита на Нетс, когато има фенове.

“Мрежите” пък прекъснаха серия от седем поредни загуби при гостуванията си на Голдън Стейт, като това бе първият им двубой в “Чейс Сентър”.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 15 февруари Бруклин ще гостува на Сакраменто, а Голдън Стейт ще приеме Кливланд.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани