10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаЕвролигата отказа да отложи Монако - АСВЕЛ

Евролигата отказа да отложи Монако – АСВЕЛ

Двата клуба изявиха желанието си срещата да бъде изместена, заради световна квалификация

Евролигата отказа да промени датата на срещата от 12 кръг между АСВЕЛ и Монако. Двубоят ще се играе днес от 21.00 ч., въпреки желанието на двата клуба да бъде изместен, заради мача от световните квалификации между Франция и Черна гора, който е от 21.30 ч.

Ако националният отбор на Франция играеше в четвъртък, Евролигата щеше да постави Монако – АСВЕЛ в четвъртък. И за какво?! Кой точно печели от всичко това?! Винаги съм казвал, че нямам нищо против Евролигата. Това е турнир с отлично качество, но начинът, по който се управлява, е жалък. 

От въвеждането на тези игрови прозорци за мачовете на националните отбори, Евролигата постоянно поставя двубоите си по едно и също време с тях. Все по-често има желание тази ситуация да стане по-гъвкава, но Евролигата продължава да отказва. Надявам се, че с новото ръководство ситуацията ще се промени към по-добро„, коментира президентът на френската федерация Жан Пиер Сюита.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани