19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022ЕВРОБАСКЕТ 2022: Лука Дончич: Играх ужасно, разочаровах отбора си и цялата страна

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Лука Дончич: Играх ужасно, разочаровах отбора си и цялата страна

Да отдадем заслуженото на Полша, това е невероятен отбор, заяви гардът на Словения

Полша шокира света, след като нокаутира Словения на 1/4-финалите на европейското първенство след 90:87. Лука Дончич трябваше да преодолее контузия в гърба, получена през втория период, но въпреки това приключи с 14 точки, 11 борби и 7 асистенции за „драконите“. 

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Полша детронира Словения и е на полуфинал (ВИДЕО)

Не бях на 100%. Получих инжекция в третата част и дадох много на това европейско. Но днес играх ужасно, разочаровах отбора си и цялата страна, която ни подкрепяше. Това зависи от мен. Трябва да погледна към този мач и да стана по-добър“, заяви Лука Дончич.

Винаги ще представям страната си. Когато мога и когато съм здрав, винаги ще представям страната си”, убеден е баскетболистът на Далас в НБА.

Да отдадем заслуженото на Полша. Това е невероятен отбор, също като Белгия. Съжалявам, че не успяхме да преминем напред, но мисля, че този Евробаскет беше нещо друго – много страхотни отбори”, смята словенецът.

Матеуш Понитка игра на висота. Не съм изненадан, аз съм играл няколко пъти срещу него. Той е страхотен лидер. Мисля, че е играч на ниво НБА, но аз не съм генерален мениджър„, завърши Лука Дончич.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани