11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022ЕВРОБАСКЕТ 2022: Димитрис Итудис с критика към ФИБА заради игровите прозорци по...

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Димитрис Итудис с критика към ФИБА заради игровите прозорци по време на сезона

Специалистът се надява проблема с играчите от Евролигата да бъде разрешен

Селекционерът на Гърция Димитрис Итудис призна, че ще му бъде трудно да съчетава работата като наставник на тима от южната ни съседка и тази като такъв на Фенербахче. Това заяви самият той след отпадането на гърците от Германия след 96:107 на 1/4-финалите на европейското.

Няма да мога да работя с националния отбор по време на игровите прозорци на ФИБА, защото трябва да съм фокусиран върху Евролигата. Силно се надявам накрая хората да седнат и да намерят възможно най-доброто решение и националните отбори да бъдат в пълен състав„, заяви Димитрис Итудис.

Това е сериозна дискусия, за която нямам време в момента. Ще кажа едно нещо. Когато играчи от НБА не идват в националните си отбори по време на „прозорците“, защото това е невъзможно, всички се чувстват добре от това. Когато не идват тези от Европа, всички атакуват Евролигата. Не разбирам защо. Не е честно“, допълва 52-годишният специалист.

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Германия прати Гърция у дома след 17 тройки и е на 1/2-финал (ВИДЕО)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани