7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоUncategorizedЕВРОБАСКЕТ 2022: Дий Бост: Не са много отборите, които играят като Испания

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Дий Бост: Не са много отборите, които играят като Испания

Трябва да бъда по-агресивен, смята гардът

Излязохме да играем, но Испания е един от най-добрите отбори. Те играха страхотно, ние трябва да направим корекции и да се опитаме да бъдем по-добри. Испания е страхотен тим и показа добра успеваемост в нападение. Не са много отборите, които играят като тях. Дадохме им много отворени стрелби, от които те се възползваха, убиха ни с тройки и точки от втори шанс„, сподели Дий Бост след поражението на България от световния шампион с 87:114 на старта на европейското.

ЕВРОБАСКЕТ 2022: България и Испания поставиха началото (видео)

Не бих казал, че проблемът беше изцяло нашата защита. Създадох ситуации за стрелба на моите съотборници, но може би трябва да бъда по-агресивен и да търся собствените такива, за да подобря нещата„, добави гардът, който днес се разписа с 6 точки и 7 асистенции.

Евробаскет е голяма сцена. Трябва да излезеш на нея и да се опитваш да се състезаваш. Турция има много добри играчи. Талантливи момчета от НБА. Със сигурност ще бъде различно, но трябва да се съревноваваме“, каза още националът.

ПрезGoogle
ИзточникEurohoops.net
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани