11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022ЕВРОБАСКЕТ 2022: Денис Шрьодер назова от какво се нуждае Германия срещу Гърция

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Денис Шрьодер назова от какво се нуждае Германия срещу Гърция

Капитанът на Бундестима вярва в себе си и в своите съотборници

Германия ще има трудната задача да се справи с Гърция на 1/4-финалите на Евробаскет 2022. По-късно днес от 21.30 ч. двата тима ще се изправят един срещу друг в Берлин в спор за място на 1/2-финалите. Срещата можете да проследите в ефира на БНТ 3.

Капитанът на Бундестима Денис Шрьодер сподели, че е наясно срещу какво ще излезе неговият тим след броени часове, но никога не губи вяра в себе си и в своите съотборници.

„Искаме да се състезаваме с най-добрите. Янис Адетокумбо е един от най-добрите баскетболисти в момента, но ние сме готови, тренирахме добре и сме в добро настроение„, е мнението на Денис Шрьодер.

„Всички трябва да сме отдадени, да сме концентрирани в защита. Янис може да пробие доста бързо между 3-4-ма човека. Трябва да свършим добра работа като отбор и да бъдем дисциплинирани. Ако успеем да ги накараме да играят на половин терен, това ще бъде добре за нас, те са по-лоши там, отколкото при бързата атака„, смята немският национал.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани