8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022ЕВРОБАСКЕТ 2022: Боян Дублевич изтласка Черна гора до първа победа на Евробаскет...

ЕВРОБАСКЕТ 2022: Боян Дублевич изтласка Черна гора до първа победа на Евробаскет (ВИДЕО)

Отборът на Бошко Радович не се даде на Белгия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черна гора записа първа победа на европейското първенство. В Тбилиси момчетата на Бошко Радович надделяха над Белгия със 76:70 в мач от група А на шампионата на Стария континент. Черногорците имат в актива си и 1 загуба.

НАЙ-ДОБРИ: Боян Дублевич бе много полезен за Черна гора и оформи дабъл-дабъл – 21 точки и 11 борби. Кендрик Пери вкара 19 и 5 асистенции. Владимир Михайлович се разписа с 14 точки.

Ретин Обосохан бе най-добър за Белгия с 25 точки. Емануел Лакомт остана с 10.

КЛЮЧЪТ: Въпреки че черногорците не можаха да се чувстват комфортно до последните секунди на двубоя, преднината им от 20 точки за 70:50 в началото на четвъртия период бе огромно препятствие за съперника. Кендрик Пери и Владимир Михайлович имаха огромна роля за достигането на отбора си до това предимство. Двамата впечатлиха публиката с интересни изпълнения.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре (4 септември) от 17.15 ч. Белгия ще излезе срещу Испания, а от 14.30 ч. Черна гора ще играе срещу България. 

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНА ГОРА – БЕЛГИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани