12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЕвгени Хаджирусев: Може би умората отново си каза думата

Евгени Хаджирусев: Може би умората отново си каза думата

Допуснахме да ни вземат няколко важни борби, каза още гардът на Черноморец

Може би умората отново си каза думата. Преди мача заявих, че не би трябвало да се оправдаваме заради късата ротация, защото цял сезон играем така. В края допуснахме да ни вземат няколко важни борби под нашия кош и Джеймс Гавин да ни вкара тази тройка. Аз изпуснах от средна дистанция, това реши мача“, сподели пред Max Sport баскетболистът на Черноморец Евгени Хаджирусев след загубата със 72:76.

Със сигурност срещите с Берое в плейофите отново ще бъдат интересни. Силно се надявам да победим, ако може в два двубоя, ще бъде най-добре за нас. Играхме слабо в офанзивен план, процентът от тройката ни е слаб. За сметка на това може би беше един от най-добрите ни мачове в защита, но заради слабото ни нападение загубихме. Ние сме втори в лигата по точки. В тази среща не успяхме да стигнем до точките, които реализираме средно на мач, което се оказа решаващо“, каза още гардът на „акулите“, който се разписа с 14 точки и 5 борби.

Берое взе предимство в битката за Топ 4 в редовния сезон в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани