10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЕван Бати: Гледаме ден за ден, владение за владение

Еван Бати: Гледаме ден за ден, владение за владение

Чувствам се добре в отбора, влизам от пейката и се опитвам да дам допълнителна енергия на тима, споделя баскетболистът на Рилски спортист

„Нищо не идва лесно. Академик е добър отбор с много талант в себе си. Всеки тим разполага с талант, така че нищо няма да дойде лесно. Това, което ни държи мотивирани, е, че се подготвяме всеки ден с поглед към следващия мач. Гледаме ден за ден, владение за владение„, сподели баскетболистът на Рилски спортист Еван Бати след успеха над пловдивчани с 95:60 в мач от 7 кръг в НБЛ.

Рилски спортист оглави класирането в НБЛ

В университета също стрелях доста, това не е нещо ново за мен. Стрелям, когато съм свободен – вкарвам някои, изпускам някои, но винаги ще продължа да стрелям. Чувствам се добре в отбора, влизам от пейката и се опитвам да дам допълнителна енергия на тима. Не съм фокусиран само върху титлата, а върху това да ставам по-добър с всеки изминал ден. Останалото ще се нареди“, допълни американецът, който отбеляза 10 точки за самоковци днес, допълнени от 5 борби.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани