11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаДрама като за Евролигата в Милано (видео)

Драма като за Евролигата в Милано (видео)

Армани изтръгна драматичен успех с кош със сирената

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано сътвори един от най-лудите обрати в Евролигата в последно време и то на старта на плейофите. Момчетата на Еторе Месина обърнаха Байерн Мюнхен със 79:78 у дома, след като заличиха пасив от 17 точки в първия мач от серията в елиминациите на турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Героят за Армани Милано Зак Лидей отбеляза 17 точки плюс 7 борби. Серхио Родригес се отчете с 13. Кевин Пънтър завърши с 11 точки. Малкълм Дилейни се разписа с 10 и 6 борби.

Денис Сийли бе най-резултатен за Байерн Мюнхен с 23 точки и 6 борби. С 10 останаха Уейд Болдуин и ДжаХуан Джонсън.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Гостите си осигуриха двуцифрен аванс след едно полувреме игра за 44:27. След паузата обаче Армани Милано не се предаде и се докопа до равенство за 74:74 чрез Серхио Родригес, Луиджи Датоме и Зак Лидей 1 минута преди края. Пропуските на Джеймс Гист от фаул линията бяха наказани от тройка на Чачо, който бе точен за 77:74 36 секунди преди сирената. Уейд Болдуин обаче остави Байерн в играта за 76:77. Джеймс Гист поправи мерника си от фаул линията за 78:77 в полза на германците. 1.2 секунди преди сирената Еторе Месина взе прекъсване, а след това Зак Лидей донесе успеха на италианците с кош със сирената.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до три победи от пет мача. Вторият двубой между Армани Милано и Байерн Мюнхен ще бъде на 22 април отново на италианска земя.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – БАЙЕРНИ МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани