4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАДончич призна за лични проблеми, негов треньор го смъмри (видео)

Дончич призна за лични проблеми, негов треньор го смъмри (видео)

Напоследък чувствам, че не съм на себе си, казва още словенецът

Лука Дончич e сред играчите, които истински се забавляват на терена, но в последно време това се забелязва все по-рядко в НБА. Гардът доста често си изпуска нервите, като дори бе глобен с $35 000, заради неуместен жест към един от съдиите на мача между Далас и Голдън Стейт.

След последния двубой на Маверикс в лигата срещу Шарлът, загубен от отбора на Джейсън Кид със 109:117, самият Дончич призна, че има лични проблеми, които влияят на играта му. 

„Много съм нервен. Мисля, че това е ясно на всички, които ме гледат на терена. Напоследък чувствам, че не съм на себе си. Преди харесвах баскетбола, но вече не. Имам по-сериозни проблеми, с нещо по-важно от играта, но не искам да говоря за личния си живот“, сподели Лука Дончич.

Казаното от словенеца обаче не се хареса особено на бившия му наставник в Реал Мадрид Пабло Ласо.

Винаги е бил такъв, но трябва да се контролира. Не ми харесва, че той показва слабост. Не мисля, че трябваше да казва това. Ако наистина мисли това за себе си, трябва да спре да говори и да намери начин да се поправи. Мотивацията е много важна, но той е суперзвезда и може да прави каквото си иска„, заяви специалистът пред испанския вестник „Марка“.

Далас заема 11-то място в Западната конференция на НБА с баланс от 36-38.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани