21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАДонован Мичъл с първа поява с екипа на Кливланд (видео)

Донован Мичъл с първа поява с екипа на Кливланд (видео)

Гардът се отчете с 16 точки в мача от предсезонната подготовка срещу Филаделфия

Донован Мичъл изигра първи минути за новия си отбор Кливланд. Гардът се включи в мача от предсезонната подготовка на „кавалерите“ срещу Филаделфия, загубен от неговия тим със 112:113 като гост.

Участникът в 3 издания на Мача на звездите в НБА бе сред титулярите на Кавалиърс, като остана на паркета 19 минути. В тях Донован Мичъл се разписа с 16 точки, 2 борби, 5 асистенции и 1 открадната топка, като бе 6/9 при стрелбата си от игра.

„Беше много странно за първи път да вляза в залата с екип, който не е на Юта. Когато излезеш на паркета обаче всичко ти е познато. Баскетболът си е баскетбол, но всички други малки неща все още изглеждат странни. Всичко е малко по-различно. Но се радвам. Всичко се развива, както очаквах“, споделя Донован Мичъл, който бе трейднат от „джазмените“ в Кливланд през лятото. 

От неговите съотборници Дариъс Гарланд и Раул Нето отбелязаха по 12.

Тайрис Макси бе най-резултатен за Филаделфия с 21 точки. Монтрезъл Херъл се включи от пейката с 13. Джоел Ембийд и Шейк Милтън финишираха с по 12 точки, като първият грабна и 6 борби.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – КЛИВЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани