1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Явно не можахме да си съберем главите

Димитър Димитров: Явно не можахме да си съберем главите

Не съм доволен от сезона, претърпяхме доста разочаровния, допълва капитанът на Балкан

Изглеждаше, че Академик беше по-надъхан. Явно искаха повече третото място. За нас главната цел беше финал, да спечелим титлата, и това ни глътна малко от мотивацията. Явно не можахме да си съберем главите, да спечелим максимума от серията за третото място. Мачът беше равностоен, накрая изпуснах четири фаула, ако ги вкарам и четирите, бием с една точка. Може би нервите не ми издържаха на мен. Допуснахме няколко грешки в защита. Това е баскетболът. Някой печели, някой губи, но за съжаление доста често ни се случваше ние да сме губещи„, каза капитанът на Балкан Димитър Димитров след загубата в битката за бронза – 84:87 и 1-2 в серията.

 

Не съм доволен от сезона със сигурност. Претърпяхме доста разочаровния. Моите лични и надявам се на всички амбициите ни бяха доста по-високи, но това е животът. Някой път печелиш, някой път губиш. Всеки трябва да си вземе поуките, да се съберем лятото, да тренираме здраво и да може догодина всеки от нас, дали ще е тук, или в друг отбор, да е на по-високо ниво. Твърде рано е да се говори за догодина. Имам договор за още една година с Балкан и опция за чужбина. В момента не мога да кажа нищо„, допълва крилото.

Исторически първи бронз за Академик в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани