11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоЕвропаДимитър Димитров: Трябва да стъпим на това първо полувреме, за да можем...

Димитър Димитров: Трябва да стъпим на това първо полувреме, за да можем да виждаме един по-различен Балкан

Надявам се малко по малко да влезем в ритъм, сподели капитанът на "зелените"

Треньорът Небойша Видич ни каза в съблекалнята, че направихме добро първо полувреме, върху което ще трябва да градим оттук нататък. Надявам се наистина да забравим възможно най-бързо второто полувреме, защото не беше най-доброто. Ако не се лъжа, в третата четвърт имахме само 3 точки. Не можахме да се ориентираме в защита и това бе разковничето в мача. От 9 точки за нас стана 10 за съперника. Накрая се борихме, показахме желание за победа, но не беше достатъчно„, сподели пред камерата на bTV баскетболистът на Балкан Димитър Димитров след загубата от Апоел Галил Елион с 64:70 в мач от група А на Delasport Балканска лига.

Със сигурност, когато играеш в една по-конкурентна лига, това ти помага много повече да си в ритъм, да си нонстоп във форма. Всички знаем, че първенството на Израел е едно от най-добрите в Европа, както по качество, така и по заплащане. Играем срещу едни доста добри отбори. Балкан има страшно много резерви, не само в Балканската лига, но и в българското първенство, заради които за съжаление все още не можем да покажем нашия потенциал. Надявам се да стъпим на това първо полувреме, което направихме, за да можем да виждаме един различен Балкан, защото всички знаем, че това не е играта, която трябва да показваме на базата на нашите възможности. Трябва да работим още много. Надявам се лошите мачове да са зад гърба ни. След паузата за националните отбори, ако не се лъжа, нямаме един двубой, който да сме изиграли на 100%. Надявам се малко по малко да влезем в ритъм и да не се повторят тези срещи„, добави капитанът на „зелените“, който вкара 7 точки срещу израелците.

Слаба трета четвърт изяде главата на Балкан срещу израелци (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани