8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Надявам се да играем три финала и да спечелим поне...

Димитър Димитров: Надявам се да играем три финала и да спечелим поне една титла

Всички знаем, че Балкан винаги излиза за победа, казва крилото

Надявам се тази година да покажем истинското лице на отбора от Ботевград. Имаме млад състав с добри чужденци и се надявам да постигнем добра сплав. Беше лесно до стигнем до договорка. Все пак това е четвърта година за мен в Балкан. Имам договор от миналата година, който беше с опция за продължаване и се разбрахме. Този сезон отборът ни е доста млад, но с играчи, които мисля, че имат доста добра визитка, особено чужденците. Мисля, че ще се получи една добра сплав между българи и чужденци. Надявам се всички да сме здрави и да покажем лицето, което трябва“, сподели Димитър Димитров по време на откритата тренировка.

От първите ми наблюдения виждам, че има някои отбори направиха доста добро селекции, визирам Спартак Плевен и Черноморец Бургас. В никакъв случай не изключвам отбора на Рилски спортист, който традиционно имат добра селекция. Не се знае как ще бъде отборът на Левски след един месец. Не искам да пропусна и някой друг отбор. Мисля, че ще е още по-оспорван сезон от миналата година“, добави крилото.

Всички знаем, че Балкан винаги излиза за победа, независимо дали е Балканска лига, ФИБА Къп или квалификации за Шампионска лига. Целите и амбициите са да спечелим лигата и да се представим по възможно най-добрия начин. Надявам се забраната за публика да бъде само до октомври. На никой не му харесва това и се надявам да можем да играем пред нашите фенове, които със сигурност ни помагат страшно много и ние наистина се нуждаем от тях“, казва Димитър Димитров.

„Четвърта година съм в Балкан, четвърта година целите не са се променили. Всеки път са за спечелване на шампионската титла на България. Надявам се да играем три финала и да спечелим поне една титла. Дали ще съм капитан или не, за мен е абсолютно едно и също. Излизам винаги с нагласата да се раздавам, да играя на 100% и отборът да побеждава. Няма значение каква ще бъде ролята ми в отбора”, завърши националът.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани