21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: Подходихме сериозно

Димитър Ангелов: Подходихме сериозно

Доволен съм от старанието на играчите, допълва треньорът на Левски

„На вас може да ви се вижда, че е лесна победата, но Черно море Тича е добър отбор и ние се подготвихме много сериозно за този мач. Радвам се, че тимът успя да изиграе добър двубой, защото съперникът наистина има добър състав и не е никак за подценяване. Резултатите, които имат, показват това. Работят добре. Виждам, че треньорът налага нов агресивен стил„, заяви наставникът на Левски Димитър Ангелов след успеха над Черно море Тича с 95:74 в мач от 7 кръг в НБЛ.

Левски си тръгва с победата от Варна (видео)

„Ние подходихме сериозно и се поздравихме с успех. Доволен съм от моите състезатели, след като сме вкарали 100 точки и сме направили такава разлика в тази зала. Генерално съм много доволен от отбора и от старанието на играчите, особено от младите в състава“, каза още бившият национал, чийто тим е с баланс от 3-3 в родния елит. 

Нямаме максимум, който да гоним тази година. Първо се борихме в началото да оцелеем, вече нещата са малко по-стабилни при нас. Имаме няколко момчета от школата. Идеята е да ги развиваме, за да може в бъдеще да са основата на този отбор. Нямаме поставени цели и затова може би играем така освободено„, завърши Димитър Ангелов. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани