18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияДимитър Ангелов: В последните секунди преди продължението и в него играхме малко...

Димитър Ангелов: В последните секунди преди продължението и в него играхме малко по-организирано

На мач Левски – ЦСКА винаги е тежко, заяви треньорът на "сините"

Треньорът на Левски Димитър Ангелов заяви, че Златин Георгиев и Асен Великов като най-опитните в състава са повели останалите към победата над ЦСКА с 95:92 след продължение в 6ия кръг на Националната баскетболна лига за мъже. 

Левски спечели първото издание на Вечното дерби в НБЛ след 13-годишна пауза

„На мач Левски – ЦСКА винаги е тежко, независимо дали си на терена или извън него, а отвън е доста по-тежко, играл съм в такива мачове. Напрежението е огромно, виждате Росен не можа да издържи. Нормално е в такива срещи, които имат много заряд“, заяви Димитър Ангелов. 

„Мисля, че в последните секунди преди продължението и в него играхме малко по-организирано, малко по-умно. В нашия отбор Асен Великов и Златин Георгиев са малко по-опитни, усещат моментите и това ни даде предимство. Те поведоха отбора. Тяхната агресия и раздаване поведе по-младите момчета“, каза наставникът на „сините“. 

„За мен е обидно, че залата не беше пълна. Очаквах да се напълни, все пак е Левски – ЦСКА и дълги години ЦСКА не беше в елита. Трябва да има повече хора – това е най-голямото удоволствие за играчите. Трябва и малко по-добър мениджмънт от лигата може би“, коментира още Димитър Ангелов след срещата в зала „Универсиада“, в София. 

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани