7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаДимитрис Янакопулос за Везенков: Един от най-добрите спортисти, които съм виждал

Димитрис Янакопулос за Везенков: Един от най-добрите спортисти, които съм виждал

Собственикът на Панатинайкос говори за интереса от страна на клуба към българина от 2020 г.

Собственикът на Панатинайкос Димитрис Янакопулос сподели своето мнение за българския национал Александър Везенков. Наскоро 48-годишният бизнесмен даде отговори на серия от въпроси, отправени от феновете в социалните мрежи, а един от тях бе свързан с българина и интереса от страна на „детелините“ към крилото през 2020 г.

Един от най-добрите спортисти, които съм виждал, казва Янакопулос за Александър Везенков и допълва „За съжеление, неговият агент по онова време смяташе, че няма да се впише в един отбор с Динос Митоглу.“

Припомняме, че преди две години Панатинайкос и Анадолу Ефес бяха сред кандидатите за подписа на Александър Везенков. Тогава 206-сантиметровото крило избра да остане в Олимпиакос, където през последните два сезона се превърна в звезда в състава на Йоргос Барцокас.

През 2021/2022 26-годишният баскетболист намери място в Идеалната петица на Евролигата, а освен това завоюва и златен дубъл с Олимпиакос в Гърция – титлата и Купата на страната. Александър Везенков игра и на Финалната четворка в турнира на богатите.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани