Дий Бост и Дейвид Кравиш сред реализаторите за Галатасарай в Турция

Двамата баскетболисти вкараха общо 28 точки срещу Пинар Кършияка

601

Дий Бост, Дейвид Кравиш и Галатасарай спечелиха за 15-ти път в Турция през 2021/2022. Отборът на двамата национали се справи с Пинар Кършияка с 84:78 у дома в мач от 25 кръг на елитния шампионат на южната ни съседка.

Дий Бост бе сред титулярите за Галатасарай, като намери място сред реализаторите му. Гардът завърши с 14 точки, 5 борби и 5 асистенции за 29 минути на паркета. При стрелбата си той бе 1/1 от средно разстояние, 3/7 зад дъгата и 3/3 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Дейвид Кравиш също бе в стартовите пет на своя тим и допринесе с 14 точки, 7 борби, 1 асистенция, 1 открадната топка и чадър за 27 минути в игра. Центърът бе 6/7 при стрелбата си за две точки и 2/2 от фаул линията.

Над всички за победителите бе Мео Тримбъл с 26 точки.

Бонзи Колсън бе най-добър за Пинар Кършияка с 29 точки и 9 борби.

На сметката си Галатасарай има и 10 загуби, което го поставя на седмо място в класирането. На 6 април Дий Бост, Дейвид Кравиш и съотборниците им ще играят срещу Яловаспор.

СТАТИСТИКА ОТ ГАЛАТАСАРАЙ – ПИНАР КЪРШИЯКА

Предишна статияТрепча на Любо Минчев сбърка в Косово
Следваща статияФиладелфия също в плейофите на НБА (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."