9.1 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияДивон Уошингтън: Нямаме синхрон при подаването на топката

Дивон Уошингтън: Нямаме синхрон при подаването на топката

Трябва да се вмъкнем в схемата, смята баскетболистът на Балкан

Всичко с моето коляно ще бъде наред. Ще се подложа на известно лечение тази седмица, но ще бъда готов за следващия мач. Направихме много грешки, нямаме синхрон при подаването на топката. Очевидно трябва да започнем да тренираме и работим сериозно, за да променим тези неща и да пренастроим нашата игра. Трябва играта да се адаптира към мен, както и аз към играта на отбора. Смятам, че нещата ще бъдат наред в защита и в нападение„, каза пред Max Sport баскетболистът на Балкан Дивон Уошингтън след загубата от Черноморец с 49:59.

Имам добро самочувствие и вярвам в себе си. Този отбор на Балкан е по-различен от моя първи престой преди два сезона и половина. Използвам времето да се сработя с моите съотборници. Познавам доста от баскетболистите в отбора. Гледаме напред и към плейофите. Трябва да се вмъкнем в схемата. Може би подценихме Черноморец. Смятам, че ние самите не бяхме ефективни на паркета“, допълни крилото на ботевградчани, който се разписа с 13 точки срещу бургазлии.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани