13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияДжордан Тъкър: Имахме страхотен сезон

Джордан Тъкър: Имахме страхотен сезон

Няма от какво да се срамуваме, каза още крилото на Черноморец

„Балкан разполага с много опитни играчи. Те не се огъват под напрежение, останаха спокойни, направиха серия, а ние не успяхме да отговорим. Имаше и умора. Със сигурност дадох всичко от себе си, бях много уморен. Всеки мач играехме сякаш ни е последен. Няма от какво да се срамуваме, поне имахме страхотен сезон откакто дойдох в Бургас. Стигнахме до финалите. Това е нещо, което не е правено в Бургас. Така че наистина много уважение за тези момчета“, сподели баскетболистът на Черноморец Джордан Тъкър след загубения финал в НБЛ след 0-3 в серията с Балкан.

Със сигурност ще помисля за това дали да се върна в отбора. Започнахме нещо много специално в града. Феновете идваха в залата и ни подкрепяха, това е наистина много специално за мен“, добави крилото на „акулите“, който се отчете с 26 точки при загубата им със 75:83 в мач №3 от финалната серия в родния елит за 2022/2023.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани