18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЛайфстайлДжон Уол скандализира с видео, в което е в нетрезво състояние (видео)

Джон Уол скандализира с видео, в което е в нетрезво състояние (видео)

Гардът на Вашингтон показва среден пръст в клипа

Eдна от звездите на Вашингтон в НБА Джон Уол привлече вниманието към себе си. В социалните мрежи се появи видео, на което той е във видимо нетрезво състояние.

В клипа 193-сантиметровият гард показва среден пръст и отличителен белег на една от уличните банди отвъд океана. Самият Уол, явно осъзнал, че видеото го поставя в неудобна ситуация, поднесе публичните си извинения в социалната мрежа Twitter.

Искам да се извиня на семейството си, на съотборниците си, както и на всички, които винаги са ме подкрепяли. Направих грешка и много съжалявам. Ще продължа да работя усилено, за да ставам по-добър не само на терена, но и извън него”, казва участникът в 5 издания на Мача на звездите в НБА.

Джон Уол е извън паркета от декември 2018 г. Тогава гардът скъса ахилесово сухожилие и се отдаде на възстановяване. Очаква се 30-годишният баскетболист да се завърне в лигата в началото на следващия сезон.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани