7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНБАДжоел Ембийд съсипа вечерта на Денвър (видео)

Джоел Ембийд съсипа вечерта на Денвър (видео)

47 точки за центъра и 7 поред за Филаделфия в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия постави в актива си седма поредна победа в НБА. На свой терен отборът на Док Ривърс обърна Денвър след 126:119, като вече заема второ място в класирането на Изток с баланс от 32-16.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд нямаше спиране и навъртя на сметката на Филаделфия 47 точки, като бе 18/31 при стрелбата си от игра. Освен това, центърът се отчете с 18 борби и 5 асистенции за 38 минути на терена.

От неговите колеги Джеймс Хардън също стигна до двойните показатели – 17 и 13 асистенции. Тобайъс Харис и Джордж Нианг вкараха по 14 точки, като първият овладя и 6 борби.

Никола Йокич бе най-добър за Денвър с 24 точки, 8 борби и 9 асистенции. Джамал Мъри се разписа с 22 и 6 асистенции. Майкъл Портър Джуниър остана с 20 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Сиксърс изоставаха с 15 точки на голямата почивка, но не се отказваха и през второто полувреме на няколко пъти намаляваха пасива си до 3-4 точки. Обратът на домакините настъпи в последната четвърт, а виновниците за това бяха Джоел Ембийд, Тобайъс Харис, Пи Джей Тъкър и Тайрис Макси, които изведоха отбора си до 30:20 и до успеха с крайното 126:129.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 1 февруари Филаделфия ще играе срещу Орландо, докато ден по-късно Денвър ще излезе срещу Ню Орлиънс.

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани