1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАДжоел Ембийд се завърна с маска, Филаделфия подчини Маями (видео)

Джоел Ембийд се завърна с маска, Филаделфия подчини Маями (видео)

Сиксърс намалиха до 1-2 в полуфиналите на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧВА: Филаделфия стопира две поредни загуби в плейофите на НБА. Сиксърс се наложиха над Маями с 99:79 у дома, за да намалят до 1-2 в полуфиналите на Източната конференция на най-силното първенство в света.

НАЙ-ДОБРИ: Дани Грийн и Тайрис Макси отбелязаха по 21 точки за Филаделфия, като двамата имат общо 12 тройки. Джоел Ембийд се завърна в игра с маска на лицето и оформи дабъл-дабъл – 18 и 11 борби. Джеймс Хардън се отчете със 17 точки, 8 борби и 6 асистенции.

Джими Бътлър бе над всички за Маями с 33 точки и 9 борби. Тайлър Хиро се включи от пейката с 14.

КЛЮЧЪТ: Сиксърс си осигуриха успеха в последната четвърт, спечелена от тях с 31:14. Този период започна с пасив от 3 точки за „горещите“, които обаче не намериха начин да се справят с финалния щурм на съперника. Още в началото на частта Сиксърс дръпнаха с 11 точки след успешни акции на Матис Тайбъл, Джеймс Хардън и Тайрис Макси. Джими Бътлър даде надежди на Маями след 70:78, но Джоел Ембийд и Дани Грийн отново върнаха спокойствието на домакините.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Следващата среща между Филаделфия и Маями ще бъде на 9 май. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – МАЯМИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани