9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАДжоел Ембийд матира Торонто с един изстрел (видео)

Джоел Ембийд матира Торонто с един изстрел (видео)

Филаделфия тласна съперника към елиминация след победа в драма с продължение

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия се доближи до полуфиналите в Източната конференция на НБА. Сиксърс минаха през продължение, но издържаха срещу Торонто след 104:101 като гости и вече са напред с 3-0 в серия от първия кръг на елиминациите в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джоел Ембийд даде тон на Филаделфия с 33 точки и 13 борби. Джеймс Хардън и Тайрис Макси добавиха по 19, като първият направи и 10 асистенции. Тобайъс Харис приключи с 11 точки и 12 борби.

О Джи Ануноби бе най-добър за Торонто с 26 точки и 5 борби. Гари Трент Джуниър вкара 24. Прешъс Ачиува остана с 20 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Сиксърс така и не поведоха в редовното време, но накрая излязоха напред след кош на Тайрис Макси за 99:97 3.27 мин. преди края на продължението. О Джи Ануноби с тройка върна Раптърс на лидерска позиция за 100:99, но Джоел Ембийд бе точен за 101:100. 26.2 секунди преди сирената успешен наказателен удар на О Джи Ануноби постави равенство на таблото за 101:101. Драмата бе пълна, след като 0.8 сек. преди края Джоел Ембийд с далечен снаряд прати радостта от успеха в лагера на Филаделфия. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до четири успеха от седем двубоя. Мач №4 между Торонто и Филаделфия ще бъде на 23 април. 

СТАТИСТИКА ОТ ТОРОНТО – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани