21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАДжими Бътлър: Ако някой иска да стане шампион в НБА, трябва да...

Джими Бътлър: Ако някой иска да стане шампион в НБА, трябва да мине през отбора на Леброн

Трябва да направим всичко по силите си, за да го спрем, добави баскетболистът на Маями

Джими Бътлър ще играе на финал в НБА за първи път в кариерата си. 31-годишният баскетболист и съотборниците му от Маями отстраниха Бостън с 4-2 победи в серията за златото на Изток. В спора за трофея в лигата “горещите” ще имат за съперник Лос Анджелис Лейкърс.

Ако някой иска да стане шампион в тази лига, трябва да мине през отбора на Леброн Джеймс. Това се случва от много дълго време насам. Като правило всичко се свежда до това”, сподели Джими Бътлър след последния мач на Хийт, приключил с победа над Селтикс със 125:113.

Ще се съсредоточим повече върху Леброн. Разбира се, няма да се концентрираме изцяло върху него, защото той е заобиколен от много добри играчи. Но трябва да направим всичко по силите си, за да го спрем”, добави участникът в 5 издания на Мача на звездите отвъд океана.

За първи път в историята на лигата два отбора, които не са играли в плейофите през миналия сезон, ще спорят за титлата. Първият двубой от серията между Маями и Лос Анджелис Лейкърс ще бъде на 1 октомври от 4.00 ч. българско време.

Вижте още:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани